Kansen voor vrijwilligers

Ons te helpen tijdens uw vrije tijd - zelfs voor een paar uur per week - is een waardevolle bijdrage aan ons werk.

Hier volgen enkele manieren waarop u kunt helpen.

Indien u meer wilt weten over vrijwilligerswerk met Mary’s Meals, neem contact met ons op.

Organiseer een screening van Child 31

Child 31 is een emotionele en inspirerende documentaire over het werk van Mary’s Meals. Indien u een vertoning van de film wilt organiseren hetzij in de woonkamer of op een iets grotere plaats - neem dan contact op met ons voor een screeningkit.

Gemeenschapsambassadeur

Verspreid de boodschap over Mary’s Meals in uw kennissenkring op een manier die bij u past. Gewoon praten met uw vrienden en buren over ons werk of door hen te vragen om zich in te schrijven op onze mailinglijst voor het ontvangen van regelmatige updates is een enorme hulp. U kunt ook exemplaren verdelen van Child 31 op openbare plaatsen, zoals lokale winkels, tandarts- en huisartsenpraktijken, bibliotheken en kappers.

Organiseer een fondsenwervingsevenement

Elk fondsenwervingsevenement, ongeacht de omvang, maakt een werkelijk en blijvend verschil voor armste kinderen van de wereld en hun gezinnen.

Of u nu van plan bent om gebak te verkopen, boodschappen in te pakken in de lokale supermarkt, een modeshow organiseert of wordt gesponsord om iets bijzonders te doen, we willen er graag meer over horen en u ons fonsenwervingspakket toesturen. Stuur ons gewoon een e-mail.

Delen op sociale media

Volg ons op Facebook en Twitter en deel, like en hertweet alles wat we posten. Eenvoudig!