Voer uw gegevens in op het onderstaande formulier en verstuur die als u graag contact wilt met ons. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

1

Hoe moeten we u aanspreken?

2

Hoe kunnen we u bereiken?

3

Wat wilt u graag zeggen?

Hoe moeten we contact met u opnemen?

We willen u graag op de hoogte houden van ons laatste nieuws, onze oproepen voor fondsenwerving, op welke andere manieren u ons kunt helpen en over hoe uw steun, elke schooldag opnieuw, hoop geeft aan hongerige kinderen.

We beloven uw gegevens veilig te bewaren en zullen deze nooit aan andere organisaties geven voor eigen doeleinden. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden of je voorkeuren wijzigen, dat kun je doen door contact met ons op te nemen.

Je moet 16 jaar of ouder zijn om je aan te melden bij onze mailinglijst, maar neem contact met ons op via info@marysmeals.nl of op andere spannende manieren voor jongeren onder de 16 jaar om mee te doen.

Ik wil graag updates ontvangen van Mary's Meals:

Per e-mail:

Per post:

Maak aub een keuze voor beide opties.

Uw privacy

Bij het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord om te voldoen aan onze Algemene voorwaarden die, samen met ons Privacybeleid en Cookiebeleid, bepalen hoe wij uw gegevens opslaan en verwerken.

Uw gegevens worden alleen gebruikt door Mary's Meals Nederland en Mary's Meals International (en leveranciers die namens ons werken) om de door u gevraagde dienst te verlenen.

Bevestig dat uw geen robot bent

  • Willem-Alexanderweg 24

  • 3945CJ

  • Cothen