Onze mensen

Nederlands bestuur

​Erik van Delft

In het dagelijks leven ben ik Business Manager bij de Dienst uitvoering onderwijs en houd ik me indirect bezig met de veiligheid en kwaliteit in de Kinderopvang door het verzorgen van middelen voor gemeenten, GGD en medewerkers in de Kinderopvang.

De boodschap van Mary’s Meals is een simpele maar een hele krachtige; het zorgen voor een maaltijd op een plaats waar onderwijs wordt aangeboden. Onderwijs en eten zijn voor mijn twee dochters vanzelfsprekend, maar op teveel plaatsen in de wereld niet. Mary’s Meals zet voedselprogramma’s om ervoor te zorgen dat de kinderen naar school kunnen gaan en geeft ook commitment in het laten voorbestaan van die steun.

Een missie die mij aanspreekt en hopelijk u ook.

​Peter Klaassen

In de dagelijkse praktijk werkzaam als fiscaal jurist in mijn eigen bedrijf. Ik maak vanaf het begin van de oprichting onderdeel uit van de MM beweging. Voor een klein bedrag help je een kind die het nodig heeft aan een maaltijd. Het spreekt me aan dat er geen hoge salarissen worden betaald of veel kosten worden gemaakt aan bijvoorbeeld reclame, advertentie of gebouwen.

Ben gelukkig getrouwd en heb twee zonen. Deze zitten in hetzelfde vak als ik.

Hopelijk zien we u ook snel bij de MM beweging.

Hennie van Rossum

Per 1 januari 2020 ben met pre-pensioen gegaan. En dan moet je toch iets gaan bedenken waar je je vrije tijd op een goede manier invulling aan wil geven. Mary’s Meal ken ik inmiddels al zo’n 5 jaar. Een ontzettend goed doel, waarbij zo weinig mogelijk aan de strijkstok blijft houden en dus zoveel mogelijk geld terecht komt op de plek waar dat  het meeste nodig is. En dat sprak mij enorm aan. “Daar wil ik graag donateur van worden”, dacht ik in 2015.

Die mening deel ik nog steeds en aangezien ik nu meer tijd heb, heb ik besloten om toe te treden tot het bestuur van MM Nederland.

Ik ben ruim 40 jaar gelukkig getrouwd, ben vader van 3 zonen, die inmiddels het “oude nest” hebben verlaten en geniet ook nog van onze 6 kleinkinderen. Ik werk graag in
mijn groentetuin en fietsen en wandelen zijn grote hobby’s van me.

In mijn werkzame leven was ik chemisch analist, waarbij ik voornamelijk onderzoek hebgedaan naar het misbruik van anabole steroïden in dieren.

Heel graag wil ik MM op deze manier ondersteunen om zoveel mogelijk kinderen onderwijs meteen maaltijd te kunnen geven. 

Bij dezen roep ik mensen op om er over na te denken om ook een bijdrage te leveren aan dit geweldig goede doel. Het is een goede manier om iets te doen voor je medemens, zonder dat het veel geld kost. Van harte aanbevolen !!

Joris Delsasso

Mijn naam is Joris Delsasso, 38 jaar oud, vader van 3 zonen.

Ik ben in het dagelijks leven zelfstandig boomverzorger.

Daarnaast ben ik betrokken bij onze lokale parochie en probeer zowel in de directe omgeving alsook verderweg van sociale meerwaarde voor onze medemensen te zijn.

Marys Meals is door zijn korte lijnen en compacte organisatie een ideaal instrument om van echte betekenis te zijn in het leven van gezinnen en gemeenschappen.

Allan Poot

Ik ben de Affiliate Development Partner bij Mary's Meals International, verantwoordelijk voor de ondersteuning van de internationale fondsenwervingsgroepen. 
Na van vrienden in Malawi te hebben gehoord over Mary's Meals was ik blij toen de gelegenheid zich voordeed om in 2017 in Glasgow aan Mary's Meals deel te nemen.  Ik ben geïnspireerd door de gerichte eenvoud en het doelgerichtheid van het Mary's Meals visioen.

Als Anglo-Nederlander die in Schotland woont, ben ik opgegroeid in Afrika, heb ik de wereld rondgereisd en heb ik de regionale ontwikkeling in Nederland van een aantal multinationals geleid.   Ik ben een ervaren directeur, manager en business development expert.

Met een diepgewortelde zorg voor mens en milieu ben ik ook een Enterprise Partner bij Strathclyde University, mentor MBA-studenten aan de Universiteit van Glasgow en ben ik medeoprichter van Cityplot, een sociale onderneming voor biologische landbouw die actief is in Amsterdam, Berlijn en Barcelona. 

Ik ben getrouwd met een Schots meisje en heb een zoon en dochter op de basisschool..