Ideeën voor fondsenwerving

Door fondsen in te zamelen voor ons werk kan iedereen een rol spelen om ons te helpen het volgende kind te bereiken dat wacht op Mary’s Meals.

Weet u niet zeker wat u kunt doen? Probeer deze beproefde ideeën:

Laat je sponsoren

Hebt u een uitdaging nodig om actiever te worden? Of u nu een wandeling, fietstocht of marathon onderneemt, vraag vrienden en familie om u te sponsoren voor Mary’s Meals. Bedenk dat u niet sportief hoeft te zijn om sponsors te krijgen — wat dacht u van een moment stilte, een vasten of een muzikale uitdaging?

Het Grote Blauwe ontbijt

Waarom nodigt u niet een paar mensen uit voor een hartig ontbijt met havermoutpap? U kunt een paar garneringen aanbieden, kleine porties likuni phala ─ het voedsel dat we aan kinderen in Malawi geven ─ serveren en schenkingen inzamelen in een Mary’s Meals Grote Blauwe Beker. Vraag een beker of wat likuni phala mix aan, neem gewoon contact op met ons.

De Grote Blauwe Beker is niet zomaar een spaarpot, het is een replica van de bekers die kinderen in Malawi gebruiken voor hun dagelijkse maaltijd en een symbool van ons eenvoudige schoolvoedingsidee.

Avondje film in de voorkamer

Uw vrienden uitnodigen voor een avondje film kijken klinkt misschien niet zo indrukwekkend om geld in te zamelen, maar als u wat versnaperingen klaarzet en bij het binnenkomen om geld vraagt, zult u versteld staan hoeveel u kunt inzamelen. Voor wat extra uitstraling kunt u uw woonkamer inrichten als een bioscoopzaal of organiseer een verkleedthema op basis van uw favoriete film.

Maaltijden van over de hele wereld

U kunt een ‘Maaltijden van over de hele wereld’ evenement organiseren, ongeacht of het een buffet op school is of op het werk, of misschien een etentje bij u thuis. Maak een paar internationale gerechten en nodig uw gasten uit om ze uit te proberen in ruil voor een schenking.

Geef het op voor Mary’s Meals

Waarom gebruikt u Mary’s Meals niet als inspiratie om een slechte gewoonte af te leren? Wat u gewoonlijk zou uitgeven aan uw slechte gewoonte, kan snel oplopen, dus wat het ook is, geef de gewoonte op voor Mary’s Meals!

Gebak en shakes

Iedereen houdt van gebak. Heerlijk gebak, koekjes en chocolade zijn moeilijk om nee tegen te zeggen, maar bied ook een gezonde optie aan met fruitshakes? Schorten aan, handen uit de mouwen en u ziet de donaties vanzelf binnenstromen!

Informele kleding

Stel op uw school of werk voor om een informele kledingdag te organiseren en laat iedereen een bijdrage betalen voor het privilege. Of organiseer een thema van de dag en vraag iedereen om Mary’s Meals blauw te dragen.

Wat u ook kiest, u zult versteld staan hoeveel kinderen met honger geholpen zullen worden door uw inspanningen.

Volgende stappen...

Zodra u beslist hebt wat u zult gaan doen, beschikken we over veel downloadbare informatie om u te helpen uw evenement of fondsenwervingsactiviteiten te plannen en te publiceren – bezoek onze fondsenwervingsinformatiepagina of bestel een van onze gratis fondsenwervingspakketten.

Als u nog iets anders nodig hebt voor uw fondsenwervingsinspanningen, stuur neem contact met ons op online of bel ons op 06-34460037.

Online fondsen werven met Mary's Meals door vandaag uw eigen project te beginnen.