Mary's Meals – De vruchten van Medjugorje

https://www.youtube.com/embed/GEtgdax0aKw

Bekijk de film

Het werk van Mary’s Meals vindt haar oorsprong  in Medjugorje in Bosnië-Herzegovina, waar wordt beweerd dat de heilige maagd Maria zich sinds 1981 openbaart.

In 1992, deed de MacFarlane-Barrow familie een oproep om de mensen van het door oorlog geplaagde Bosnië-Herzogovina te helpen.

Ze deden dit vanuit hun hun huis in Argyll, Scotland: Craig Lodge Family House of Prayer. Craig Lodge is een katholiek retraitecentrum dat de MacFarlane-Barrow familie geopend had nadat ze geïnspireerd waren teruggekeerd van een familie bedevaart naar Medjugorje in 1983.

Donaties van voedsel, kleren, dekens en medicijnen stroomden binnen, en de eerste hulp werd geleverd aan een vluchtelingenkamp nabij Medjugorje.

De familie werd overweldigd door de gulle response van het publiek, en wat als een eenmalige eerste hulp actie was bedoeld, groeide razendsnel uit in een in internationale liefdadigheidsorganisatie. Startend in Malawi met het voeden van slechts 200 kinderen in 2002, bereikt Mary’s Meals vandaag de dag meer dan een miljoen kinderen over 4 continenten.

Degene die betrokken waren in de eerste Mary’s Meals projecten, waren de mensen wiens levens veranderd zijn door de bedevaarten naar Medjugorje. Zij kozen, derhalve, om de organisatie  uit eerbetoon  te vernoemen naar Mary, de moeder van Jesus. 

Mary's Meals bestaat uit mensen die ongeacht geloofsovertuiging iedereen helpen en respecteren. 

Je kunt meer te weten komen over de origine van Mary’s Meals in Medjugorje, in de bestseller van onze oprichter Magnus, The Shed That Fed A Million Children.

Bekijk Mary’s Meals: De vruchten van Medjugorje film:

Lange versie
Korte versie

Download Medjugorje informatie flyer

Download bidprent

  • Contact of bezoek ons informatie centrum in Medjugorje:

  • Mary's Meals Bosnia-Herzegovina

  • Bijakovići bb, 88260 Čitluk, Medjugorje

  • Email: medjugorje@marysmeals.org Tel: 00387 36 655 178