De internationale beweging

Mensen uit alle lagen van de bevolking ondersteunen de internationale Mary’s Meals beweging.

We hebben een gedeelde visie om dagelijks een maaltijd te verschaffen aan elk kind dat dit nodig heeft en op een plek waar ook onderwijs wordt aangeboden.

We zijn geen beweging die een onderscheid maakt tussen rijken en armen of tussen de schenker of de ontvanger. Elke bijdrage wordt gelijk gewaardeerd. De schenkers van geld waarmee het eten voedsel wordt gekocht ontvangen evenveel waardering als de mensen die tijd vrijmaken om te koken en de maaltijden op te dienen binnen de arme gemeenschappen.

Praktisch elk onderdeel van ons werk hangt af van onbetaalde vrijwilligers en het is dankzij hen dat onze beweging groeit.

Er vormen zich over de hele wereld Mary’s Meals partners en informele steungroepen om fondsen op te richten en het bewustzijn van ons werk te verhogen. Dergelijke groepen bestaan al in Australië, Bosnië, Canada, Kroatië, Duitsland, Italië, Ierland, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Ondanks onze verschillende achtergronden, rassen, godsdiensten, talen en situaties, beschouwen we onszelf als één grote familie die voor een gemeenschappelijk doel werkt.

Samen helpen we het leven positief te veranderen van honderd duizenden achtergestelde kinderen over de hele wereld.

Open quote mark Mary's Meals is een reeks van vele kleine handelingen van liefde. Als je al deze opofferingen samenvoegt, ontstaat iets moois. Close quote mark
Magnus MacFarlane-Barrow, oprichter en CEO van Mary’s Meals

Sluit u aan bij de Mary's Meals familie en help ons om meer te doen.