Filantropie

Mary’s Meals streeft naar sterke en langdurige relaties met grote sponsors, verenigingen en stichtingen, die ons ondersteunen met ongelooflijk genereuze schenkingen.

Deze aanzienlijke schenkingen stellen ons in staat meer kinderen te bereiken in hele gemeenschappen die getroffen zijn door armoede. We geven meer hoop, bestrijden honger, bevorderen onderwijs en respecteren de menselijke waardigheid. Grote schenkingen stellen ons in staat om vooruit te plannen, sneller uit te breiden en onze activiteiten nog effectiever uit te voeren.

Onze focus op schoolvoedingsprogramma’s leidt tot een effectiviteit en efficiëntie van wereldformaat. En onze richtlijn de kosten laag te houden, zorgt ervoor dat minimaal 93% van alle schenkingen aan onze liefdadige activiteiten wordt besteed. Dit gebeurt in combinatie met onze nadruk op een strenge verantwoording bij de bewaking van al onze programma's. Het betekent dat u erop kunt vertrouwen dat wij uw schenking optimaal benutten voor de voedselprogramma’s.

Of u er nu voor kiest om een onbepaalde schenking te doen, die we mogen gebruiken waar de nood het hoogst is, of indien u ervoor kiest om een specifiek project te steunen in één van de landen waar we werken, we zijn u heel dankbaar voor alle steun die u kunt geven.

De mensen in ons team helpen u graag uw eventuele vragen te beantwoorden en kunnen u helpen projecten te identificeren die aan uw specifieke wensen voldoen.

In ons werk met grote sponsors, verenigingen en stichtingen, verplichten we ons met Mary’s Meals betekenisvolle inzichten te vergaren via regelmatige rapporten en updates. En waar dat aan de orde is kunnen we helpen projectbezoeken mogelijk te maken, zodat u uit eerste hand het levensingrijpende verschil kunt zien dat het gevolg is van uw schenking.

Om meer te vernemen over de manieren waarop u ons kunt ondersteunen via uw vereniging, stichting, bedrijf of door een aanzienlijke individuele schenking, belt u ons op 06-34460037 en vraag om iemand te spreken over filantropie bij Mary’s Meals of stuur ons een e-mail.

Neem contact op om de volgende stap te zetten.