Generation Hope

https://www.youtube.com/embed/5Q4IFnsmfbc

Bekijk Generation Hope nu

Generation Hope is een prachtige nieuwe film die de verhalen vertelt van slechts enkele van de jongeren die opgegroeid zijn onder het genot van Mary’s Meals als kind, en die nu deel uit maken van een nieuwe generatie die haar stem begint te vinden en bouwt aan een betere toekomst.

Over Generation Hope

Gefilmd op locatie in Malawi, Haïti en India, toont Generation Hope het buitengewone verschil dat het ontvangen van een dagelijkse maaltijd op school kan leveren aan kinderen die opgroeien in een aantal van de armste gemeenschappen ter wereld.

Generation Hope is gemaakt door dezelfde regisseur als “Child 31”, onze bekroonde eerste film, en is geïnspireerd door de verhalen uit de bestseller “The Shed that Fed A Million Children”, geschreven door onze oprichter Magnus MacFarlane-Barrow.

In deze krachtige en verheffende half-uur durende film, kunnen supporters van Meals Mary's een aantal van die kinderen die ze zo gul hebben geholpen aan een betere toekomst, op een nieuwe manier ontmoeten. Mensen die nog geen kennis hebben gemaakt met deze belangrijke missie kunnen geinspireerd raken door dit eerste boeiende inzicht in het levensveranderende werk van deze liefdadigheids instelling.

Bekijk Generation Hope nu

Organiseer uw eigen screening

Of het nu gebeurt in uw woonkamer, kantoor, kerk, lokale bioscoop of gemeenschapsruimte,u kunt met de door u georganiseerde screening van Generation Hope helpem om mensen te inspireren om zich bij onze missie aan te sluiten en ons te helpen het volgende hongerige kind dat wacht op Mary’s Meals te bereiken.

Middelen

Download de hulpmiddelen om van uw screening een groot succes te maken.

Help ons om de wereld te vertellen over Generation Hope