Mary’s Meals kan enkel bestaan dankzij enthousiaste en toegewijde mensen zoals zij…

Back to all stories | Posted on 22 January 18 in Fundraising

In het huwelijksbootje

Gelukwensen aan het jonge paar Annalisa en Egisto uit Italië!  Het gelukkige stel koos er gul voor om fondsen te werven voor Mary’s Meals op hun grote dag.  Zij maakten ook mooie Mary’s Meals geschenkjes voor hun gasten.

Een verfrissend idee

Op een school in Canada had een jongen met zijn houding van ‘dat kan ik ook’ het idee om hongerige kinderen in Malawi te helpen en zijn actie bracht $460 op.  André uit Manitoba in de Sint Adolphe-school zette een ijsthee standje op en ging vervolgens blikjes verzamelen bij de buren.  Tijdens de Marian Conferentie in Winnipeg vorig jaar in augustus kon de elfjarige jongen fier zijn cheque overhandigen aan de stichter en directeur van Mary’s Meals, Magnus MacFarlane-Barrow.

Top merken

Kinderen uit een school in Tirol, Oostenrijk, verkochten soep, gezonde versnaperingen, handgemaakte juwelen en overheerlijk huisgebak om geld in te zamelen voor Mary’s Meals.

De leerlingen werden gestimuleerd door hun leerkracht Mevrouw Ursula Marihart, die de belofte deed om 1000 hongerige kinderen te voeden alvorens ze volgend jaar met pensioen gaat.

Net dat extra stapje doen!

Vrijwilligers uit Slavonski Brod in Kroatië hielden een vrolijk evenementen weekend vol met activiteiten om fondsen te werven voor Mary’s Meals.  Het programma ging van start met een nachtelijke quiz, gevolgd door een familie loopwedstrijd. 

Meer dan 280 mensen namen deel aan de kinderloopwedstrijd van 1 kilometer en aan de loopwedstrijd voor volwassenen van 6 mijl.

There are many different ways you can help by donating your time, money, thoughts and prayers.