Wederom verrasten onze fondsenwervers ons met hun liefde en support tijdens de feestdagen. We zijn ontzettend blij dat we 2016 kunnen beginnen met het verspreiden van inspirerende verhalen van onze wereldwijde familie.

Back to all stories | Posted on 29 January 16 in Fundraising

Vrienden voor Malawi

Een groep vrienden uit Warwickshire kwam samen om via Mary’s Meals arme kinderen in Malawi te kunnen helpen. 

De toegewijde vriendengroep organiseerde regelmatig evenementen om geld in te zamelen, zoals liefdadigheidsveilingen, filmavonden, het verkopen van cakejes en kaarsen maken. Sommigen van hen vroegen of het geld dat de vrienden normaal gesproken in een verjaardagcadeau investeerden, nu aan Mary’s Meals zouden willen geven. 

De groep heeft al meer dan £2,850 (ongeveer 3745,56 euro!) ingezameld, fantastisch! Heel erg bedankt! 

De liefdadigheidsloterij 

Michele en haar familie in de VS maakten Mary’s Meals onderdeel van hun feestdagen. Hun jaarlijkse kerst spel waarbij ieder familielid een tweedehands item van goede kwaliteit, iets handgemaakts of huisgemaakte lekkernijen meeneemt om te verloten stond nu in het teken van Mary’s Meals. 

In plaats van het opgebracht geld te gebruiken voor kerstcadeaus, doneerde de familie het geld nu aan Mary’s Meals. Voor het bekendmaken van de winnaars, gaf Michele een toespraak over ons werk en dat zelfs de kleinste donatie een verschil kan maken in de levens van de kinderen. 

Op de foto zijn de prachtige armbandjes te zien die Michele samen met haar vierjarige dochter heeft gemaakt. 

Iets om van de daken te schreeuwen 

Een 10-jarige uit Nieuw Zeeland koos wel een hele bijzondere manier om Mary’s Meals te steunen, nadat ze over ons werk had gehoord van haar oma die in Schotland woont. 

Emily Broughton trad kort geleden op in een serie van TV commercials voor een autobedrijf waarvoor ze haar zinnen uit moest schreeuwen om de aandacht te trekken bij de nationale media. De jonge meid besloot om een deel van haar opbrengsten te doneren aan een goed doel en ze koos voor Mary’s Meals. Emily is nu al over de helft van haar sponsordoel van £6,100 (ongeveer 8016,82 euro) waarmee ze de Sawegbe Openbare School in Liberia kan sponsoren, met dat bedrag kunnen maar liefst 500 kinderen worden gevoed. 

Ontzettend bedankt!

There are many different ways you can help by donating your time, money, thoughts and prayers.