Een paar maanden geleden zijn de gevechten gestopt in een groot deel van Tigray, een regio in Ethopië. Sindsdien zijn al veel gezinnen in staat geweest om de strafkampen te verlaten en terug te keren naar hun dorpen. In samenwerking met onze geweldige lokale partner zijn we in staat geweest om de schoolmaaltijden te hervatten in alle 36 scholen waar kinderen vóór het conflict (en de covid-gerelateerde sluitingen) Mary's Meals ontvingen.

Doneren

De terugkeer van de schoolmaaltijden is voor veel gezinnen een redding die hun leven weer proberen op te bouwen na maanden of zelfs jaren van onderdrukkingen en trauma. Veel schoolgebouwen zijn vernield en ook de apparatuur is kapot gemaakt. Ondanks dat alles keren de kinderen massaal terug naar de schoolbanken. We zijn ons erg bewust van de wanhopige en toenemende honger in de gehele regio.

Als antwoord op deze grote nood werken we samen met onze partner om de komende weken en maanden tienduizenden kinderen in Tigray te bereiken met dagelijkse maaltijden op school.

Doneren

Jij kunt helpen!

Jouw donaties kunnen ons helpen om hoop en stabiliteit te bieden aan de kinderen van Ethiopië, terwijl we samen met onze lokale partner werken om hulp te bieden aan hen die lijden. Geef vandaag wat je kunt. Hartelijk dank.