Van 30 seconden tot één jaar: zo kan jouw tijd een hongerig kind helpen

Back to all stories | Posted on 11 Jul 2017 in Blog

Mary’s Meals is een optelsom van allerlei kleine gebaren van liefde, die allemaal evenveel waarde hebben en die samen een verandering teweegbrengen in het leven van kinderen in armoede over de hele wereld.  Dus, of je nu veel tijd hebt of slechts heel weinig, er is altijd een manier om te helpen.

30 seconden

Zoek ons op

Heb je onze sociale media bladzijden al eens bezocht?  Je kan ons volgen op Facebook, Twitter, Instagram of Linkedin en inspirerende verhalen delen met je vrienden.

 

 

De moeite waard om even te kijken

1 minuut

Schakel door naar ons YouTube kanaal en bekijk een van onze Mary’s Meals Minuutjes.  Deze 60 seconden durende video’s geven korte boodschappen van overal uit onze wereldwijde organisatie.

 

5 minuten

Regelmatig schenken

Geef een bestendige opdracht voor een gift aan Mary’s Meals.  Dit is een wonderlijk mooie manier om ons werk te steunen omdat het ons toelaat doeltreffend te plannen en zo nog meer kinderen te bereiken met onze maaltijden die hun leven totaal veranderen.

 

 

Blijf bij

10 minuten

Ontmoet Samer.  Hij is slechts één van de kinderen waarover je meer kan lezen op de regelmatig bijgehouden nieuws en blog pagina’s van onze website.

 

 

 

Generation Hope

30 minuten

Onze bekroonde film vertelt de verhalen van slechts enkele van de jongeren die als kind de maaltijden van Mary’s Meals kregen op school en nu deel uitmaken van een nieuwe generatie die werkt aan een schitterende toekomst.

 

2 weken

Begin te lezen

Of je nu gezellig met een kopje thee in de zetel zit of gaat lezen op je digitaal toestel, we weten zeker dat je zal genieten van het boek ‘The Shed Thad Fed A Million Children’, de bestseller die onze stichter Magnus heeft geschreven over de merkwaardige gebeurtenissen van Mary’s Meals tot op vandaag.  Aan de Nederlandse vertaling wordt momenteel nog gewerkt.

 

 

 

Word sponsor van een school

1 jaar

Stel je voor dat je een hele school kan voorzien van Mary’s Meals maaltijden!  Als je op zoek bent naar ideeën om geld in te zamelen, is dit een goede manier om jouw groep, werkomgeving, school of kerk samen te brengen rond een goed doel.