De Niagara Watervallen krijgen de blauwe kleur van Mary’s Meals

Op het ogenblik dat een van de meest bekende landschappen van Canada de bekende blauwe kleur kreeg, werd Mary’s Meals daar verwelkomd.

Back to all stories | Posted on 4 June 15 in News

Op het ogenblik dat een van de meest bekende landschappen van Canada de bekende blauwe kleur kreeg, werd Mary’s Meals daar verwelkomd.

De Niagara Watervallen werden verlicht in de blauwe kleur, de handtekening van Mary’s Meals, om de lancering van het boek “De schuur die een miljoen kinderen voedt” geschreven door onze stichter Magnus MacFarlane-Borrow kracht bij te zetten.

Dinsdagnacht werd met enorm grote blauwe lichtende spots het bekende landschap verlicht om feestelijk het boek van HarperCollins te vieren en om steun te betuigen aan Mary’s Meals.

Dit lichtspel viel samen met het bezoek van Magnus aan Canada. Hij was immers in het land om de vrijwilligers van Mary’s Meals over zijn boek te komen vertellen. Onmiddellijk na het verschijnen van “De schuur die een miljoen kinderen voedt” werd het nieuwe boek opgenomen in de bestsellers lijst van de krant Sunday Times.

Magnus zei: “Dat dit bekende landschap van de Niagara Watervallen verlicht werd in de blauwe kleur van Mary’s Meals, was voor ons allen, die deel uitmaken van deze wereldwijde organisatie een bijzonder spectaculair gebeuren. En slechts een paar weken geleden mochten wij feestvieren omdat we één miljoen kinderen kunnen voorzien van een dagelijkse schoolmaaltijd.”

De steun die we gekregen hebben in Canada is buitengewoon en het is heerlijk om te weten dat zeer veel mensen overal in de wereld bij ons aansluiten en ons helpen om ervoor te kunnen zorgen dat elk kind dagelijks een degelijke maaltijd kan krijgen in zijn eigen school.

Leer meer over Mary's Meals.