De liefdadigheidshelden van augustus

Het was weer een drukke maand bij Mary’s Meals, we werkten hard om de kinderen te voorzien van levens veranderende schoolmaaltijden zodat er voor deze arme kinderen een uitweg uit de armoede ontstaat. Nu is het tijd om terug te kijken naar de inspanningen van een aantal liefdadigheidshelden. Zij maken het verschil in de levens van de kinderen die Mary’s Meals ontvangen. 

Back to all stories | Posted on 27 August 15 in Fundraising

Het is altijd hartverwarmend om te horen dat mensen vol overgave anderen op de hoogte brengen van onze organisatie. Hier zijn een aantal prachtige voorbeelden van over de wereld!

Een waardevolle wandeltocht

Jonge mensen zijn het centrum van alles wat we doen en zijn een groot onderdeel van de Mary’s Meals familie. Een aantal weken geleden hebben twee inspirerende meiden (Franee en Angela) de Camino de Santiage –een pelgrimstocht in Spanje- uitgelopen voor Mary’s Meals. 

Dankzij hun inspanning worden er nu drie scholen in Malawi gesponsord! 

Briljant werk meiden! 

Stap voor stap voeden we het volgende kind

Onze geweldige supporters- en vriendengroep maakte kortgeleden een wandeling door Ierland. Ze startten in Malin en finishten na 242 km in Knock. In maar liefst negen dagen legden zij deze kilometers af! 

Dit is het derde jaar van de “Stap voor stap voeden we het volgend kind” wandeling. Met de wandeling komen mensen samen met een gemeenschappelijk doel: het woord verspreiden van Mary’s Meals zodat het volgende kind bereikt kan worden die de hulp zo hard nodig heeft. Dit jaar was de groep enorm gegroeid en er startte zelfs een tweede groep vanuit Dublin! 

We willen alle deelnemers enorm bedanken! 

Go Gaby!

De achtjarige Gaby uit Spanje heeft kort geleden onze prachtige film Child 31 gezien met haar oudere broer. Zo leerde ze wat Mary’s Meals betekent voor een hele boel kinderen van over de hele wereld. 

Gedreven om te helpen, verzamelde Gaby wat van haar speelgoed en boeken en begon ze een verkoop bij haar in de tuin. In slechts een aantal uur had Gaby al bijna 100 euro verdiend, genoeg om zes kinderen voor een heel schooljaar te voeden! 

Fundraising fietsheld Matilda 

Een andere achtjarige die geweldige dingen doet voor Mary’s Meals is Matilda uit het Verenigd Koninkrijk. 

De jonge meid fietste 52 kilometer om geld in te zamelen zodat de arme kinderen een levens veranderende maaltijd kunnen ontvangen op school. 

Matilda heeft meer dan 2200 euro ingezameld! Fantastisch Matilda – heel erg bedankt! 

Overheerlijk initiatief uit Australië 

Een groep jonge supporters in Perth, Australië verkochten zelfgemaakte cakejes en andere lekkernijen om geld in te zamelen voor Mary’s Meals. De cupcakes zien er heerlijk uit! Goed gedaan en bedankt voor jullie inspanningen! 

We vinden het fantastisch om de verhalen van onze geweldige supporters te delen. Dus laten we er mee doorgaan! Ook u kunt uw steentje bijdragen en ons helpen om de volgende miljoen kinderen te kunnen voorzien van Mary’s Meals!

Leer meer over Mary's Meals.