Crisis in Zuid Soedan

Doneer nu

Millioenen kinderen zijn in gevaar in het door oorlog verscheurde Zuid Soedan.
Doneer vandaag nog en help ons om deze wanhopig hongerige kinderen te helpen.

In heel Zuid-Sudan woedt een wrede oorlog. Het vechten dwingt gezinnen hun huizen te verlaten, scholen worden vernietigd en 6,3 miljoen mensen worden geconfronteerd met een hongercrisis.

Op dit moment werken we samen met onze partnerorganisatie, het bisdom Rumbek, om 20.520 wanhopig hongerige kinderen in het merendistrict te helpen om hoop te vinden in het klaslokaal.

In deze moeilijke tijden is de dagelijkse maaltijd die we bieden niet alleen een krachtige stimulans om naar school te gaan, het is ook een vitale levenslijn voor kwetsbare kinderen die dringend behoefte hebben aan voeding. Voor velen zal het het enige zijn dat ze vandaag zullen eten.

Mary's Meals is een van de weinige organisaties die broodnodig voedsel levert aan scholen in Zuid-Soedan - maar we hebben jouw hulp nodig om dit belangrijke werk voort te zetten.

Omdat steeds meer kinderen vluchten in andere delen van het land, neemt de inschrijving op scholen die Mary's Meals serveren enorm toe. 

Doneer vandaag en help ons meer hongerige kinderen te bereiken met levensreddende schoolmaaltijden. 

Doneer nu

Help ons alstublieft om: 

* Om onze belofte waar te maken een dagelijkse schoolmaaltijd aan de 1.257.278 kinderen over de hele wereld die afhankelijk zijn van Mary's Meals te geven

* Ervoor te zorgen dat elk nieuw kind dat zich aanmeldt bij de 40 scholen in Zuid-Soedan die al Mary's Meals serveren, dagelijks kan genieten van een schoolmaaltijd

* Ons schoolvoedingsprogramma uit te breiden om kinderen op vijf nieuwe scholen in Zuid-Soedan te bereiken met dagelijks wisselende dagelijkse schoolmaaltijden

Nu er steeds meer en meer gezinnen honger lijden, zijn we vastbesloten om deze kinderen op school een voedzame maaltijd te blijven bieden, terwijl we ons wereldwijde programma uitbreiden om nog meer kinderen te bereiken.

Als je een evenement plant om fondsen te werven of bewustzijn te creeren voor de crisis in Zuid-Sudan, kun je hier downloadbare posters vinden:

Let op: fondsen ingezameld voor Crisis in Zuid-Soedan zullen worden gebruikt om schoolvoedering binnen het land zoveel mogelijk te financieren. Eventuele extra fondsen - die niet kunnen worden gebruikt in Zuid-Soedan - zullen worden gebruikt in onze wereldwijde voedingsprogramma's.

  Doneer nu en help ons om meer kinderen te bereiken die in wanhopige nood verkeren.