Gerard Butler steunt Mary’s Meals en Child 31

Hollywood acteur Gerard Butler is één van de vele beroemdheden en bekende persoonlijkheden die hun steun geven aan ons werk en de film Child 31.

Gerard Butler in Liberia

Filmster Gerard Butler liet Hollywood even achter zich om een bezoek te brengen aan Liberia en Mary’s Meals voor het eerst in actie te zien.

Gerard bezocht verschillende scholen waar we al gevestigd zijn. Hij was getuige van het verschil dat een dagelijkse maaltijd kan maken voor de gezondheid en energie van kinderen en de impact van de maaltijden op hun vermogen om te leren.

De hoogtepunten van het bezoek waren als volgt. De acteur hielp mee met de vrijwilligers om de maaltijden te bereiden en op te dienen. Hij gaf les aan een klas weeskinderen. Hij speelde voetbal met kinderen, laadde een vrachtwagen met zakken rijst, plantte paprikazaden en ananas in de moestuin van de school en danste met de dorpsbewoners.

“Sinds 2010 heb ik Mary’s Meals leren kennen, maar ik besefte niet wat dat werkelijk betekende,” zegt Gerard, “totdat ik zag wat mogelijk is met deze organisatie en de impact die het kan hebben op de levens van talrijke kinderen.

“Eén van de zaken die ik opmerkte tijdens dit bezoek is de kracht van het gevoel van waardigheid van mensen en wat ik zo goed vind aan Mary’s Meals, is dat het daar allemaal om draait.

Open quote mark Ik heb veel van deze gemeenschappen energierijker en levendiger zien worden. Mary’s Meals helpt om een gevoel van gemeenschap te creëren dat het voedingsprogramma zelf overstijgt. Close quote mark
Gerard Butler, Acteur

Gerard beschreef elke maaltijd als een ‘deel liefdadigheid en een stukje liefde’ dat de harten van de kinderen raakt.

“Ik zie gemeenschappen boordevol veerkracht, integriteit, warmte, liefde en hoop. Dat is hier al allemaal aanwezig, maar Mary’s Meals is als een kleine vonk die het allemaal aansteekt.

“Er is een sterk direct verband tussen een donatie en een voedzame maaltijd voor een kind en zoveel meer dan dat. Schenkers kunnen erop vertrouwen dat hun geld rechtstreeks naar de kinderen gaat.”

Sluit u aan bij de Mary's Meals familie en help ons om meer te doen.