1339 1339 kinderen krijgen tot nog toe te eten.

One more for Christmas

Reserveer een plaats aan de kersttafel van ons Grote Familie Kerstfeest en help een kind voor een volledig schooljaar.

De kostprijs van een klassiek Kerstdiner kan dit jaar oplopen tot 20 € per persoon. Maar, als je een plaats reserveert aan onze virtueletafel geef je een kind gedurende een volledig schooljaar voor slechts 15,60 €, te eten, op de plaats waar het naar school gaat, in een van de meest verarmde gemeenschappen ter wereld.  Er is tenslotte met Kerstmis altijd plaats voor iemand méér.

Kies een plaats

Zet uw bord op tafel

Het is o zo eenvoudig. Je dient enkel je gegevens hieronder in te vullen om een schenking te doen.  Wij zorgen voor je plaats aan onze virtuele tafel met een gepersonaliseerd bord.

Welke naam zou u op uw bord willen?

Ben je 16 of ouder?

Bedankt voor je support! Als u jonger bent dan 16 jaar, hebben we toestemming van een ouder of voogd nodig om uw donatie te verwerken. Stuur een e-mail naar info@marysmeals.nl om een ​​donatie te doen.

Hoe moeten we contact met u opnemen?

We willen u graag op de hoogte houden van ons laatste nieuws, onze oproepen voor fondsenwerving, op welke andere manieren u ons kunt helpen en over hoe uw steun, elke schooldag opnieuw, hoop geeft aan hongerige kinderen.

We beloven uw gegevens veilig te bewaren en zullen deze nooit aan andere organisaties geven voor eigen doeleinden. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden of je voorkeuren wijzigen, dat kun je doen door contact met ons op te nemen.

Je moet 16 jaar of ouder zijn om je aan te melden bij onze mailinglijst, maar neem contact met ons op via info@marysmeals.nl of op andere spannende manieren voor jongeren onder de 16 jaar om mee te doen.

Ik wil graag updates ontvangen van Mary's Meals

Ik wil graag updates ontvangen van Mary's Meals:

Per e-mail:

Per post:

Uw privacy

Bij het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord om te voldoen aan onze Algemene voorwaarden die, samen met ons Privacybeleid en Cookiebeleid, bepalen hoe wij uw gegevens opslaan en verwerken.

Uw gegevens worden alleen gebruikt door Mary's Meals Nederland en Mary's Meals International (en leveranciers die namens ons werken) om de door u gevraagde dienst te verlenen.
Sieken Kids (1)

Sieken Kids (2)

Sieken Kids (3)

Sieken Kids (4)

Sieken Kids (5)

Sieken Kids (6)