One more for Christmas

1471 1471 kinderen krijgen tot nog toe te eten.

Zet een bord bij aan onze Grote Familie Kersttafel en geef een hongerig kind het geschenk van een betere toekomst.

Dit jaar kost een typische Kerstmaaltijd ongeveer €20 per persoon.  Maar voor het kleine bedrag van €15,60 kan jij het leven van een kind ten goede veranderen!                                                

Elk bord aan onze Grote Familie Kersttafel geeft gedurende een heel schooljaar voeding aan een hongerig kind in de armste gemeenschappen ter wereld.                        

De verschillende onderleggers tonen wat de Grote Familie Kersttafel zo bijzonder maakt.  Het is een feest dat mensen van over de hele wereld samenbrengt!

Neem plaats aan tafel

Je dient enkel je gegevens hieronder in te vullen om een schenking te doen.  Wij zorgen voor je plaats aan onze virtuele tafel met een gepersonaliseerd bord.

Je moet ouder zijn dan 16 om te doneren

Bedankt voor je support! Als u jonger bent dan 16 jaar, hebben we toestemming van een ouder of voogd nodig om uw donatie te verwerken. Stuur een e-mail naar info@marysmeals.nl om een ​​donatie te doen.
Hoe moeten we u aanspreken?
Welke naam wil je op je bord?
Aantal plaatsen
(u kunt meerdere plaatsen toevoegen)

Transactiekosten dekken

Hoe moeten we contact met u opnemen?

We willen u graag op de hoogte houden van ons laatste nieuws, onze oproepen voor fondsenwerving, op welke andere manieren u ons kunt helpen en over hoe uw steun, elke schooldag opnieuw, hoop geeft aan hongerige kinderen.

We beloven uw gegevens veilig te bewaren en zullen deze nooit aan andere organisaties geven voor eigen doeleinden. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden of je voorkeuren wijzigen, dat kun je doen door contact met ons op te nemen.

Je moet 16 jaar of ouder zijn om je aan te melden bij onze mailinglijst, maar neem contact met ons op via info@marysmeals.nl of op andere spannende manieren voor jongeren onder de 16 jaar om mee te doen.

Ik wil graag updates ontvangen van Mary's Meals

Ik wil graag updates ontvangen van Mary's Meals:

Per e-mail:

Per post:

Maak aub een keuze voor beide opties.

Uw privacy

Bij het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord om te voldoen aan onze Algemene voorwaarden die, samen met ons Privacybeleid en Cookiebeleid, bepalen hoe wij uw gegevens opslaan en verwerken.

Uw gegevens worden alleen gebruikt door Mary's Meals Nederland en Mary's Meals International (en leveranciers die namens ons werken) om de door u gevraagde dienst te verlenen.

Bevestig dat uw geen robot bent

Bekijk heel de tafel

Alistair Thomas

Katherine Thomas

Micheal Bargeton

Marianne Bargeton

Moran's

Fiona Anderson

Matthew Anderson

Louise Anderson

Colin Anderson

DON

Kevin Gilhooly

Mary Gilhooly